Förbund

För er som driver en organisation med en eller flera nivåer, exempelvis förening och distriktsnivå. Vi hjälper er med ett stabilt och smidigt system som gör medlemsadministrationen enklare och roligare. 

Samla in protokoll från föreningsårsmöten, samla statistik och ta fram underlag för intern och extern rapportering i ett och samma flexiba system. Använd vår utskicksmodul för att få ut snyggt paketerad information till medlemmarna via både e-post och SMS. Låt era föreningar använda mallar som ni har skapat åt dem. Skapa samlingspunkten för ert arrangemang där ni hanterar anmälningar och deltagaravgifter samt gör utskick till era deltagare. Samla in medlemsavgifter med Swish, betalkort och fakturor på ett och samma ställe.

eBas är ett enkelt och smidigt system att använda där det märks att det finns en historia och en vana att jobba med föreningar i civilsamhället. Det finns många smarta funktioner inbyggda i systemet som vi ofta använder oss av och vi har även fått hjälp att utveckla nya funktioner i systemet utifrån våra behov.

Mattias Lindholm – Föreningsutvecklare

Pris - Förbund

Vi förstår vikten av att ha förutsägbara kostnader och vår prisplan är därför enkel och transparent. Ni väljer själva tillvalsmoduler utifrån er organisations behov av funktionalitet.

Alla priser inklusive moms

Redo för nästa steg

Att implementera ett medlemssystem som möter er organisations unika behov är en stor uppgift, men ni är inte ensamma. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa organisationer att navigera i denna process och guidar er genom varje steg.

Under vårt första möte online ger vi er en översiktlig introduktion till våra systemfunktioner och visar hur eBas kan stödja er verksamhet. Ni får också tillgång till vårt demosystem, så att ni själva kan prova och utforska funktionerna i praktiken.