Studentkår

Snabba medlemsregistreringar med automatiskt flöde av LADOK-data och uppgifter till Mecenat.

eBas kan löpande ta emot studentdata från ert lärosäte så att ni kan avgöra vilka medlemmar som möter era kriterier. Använd vår utskicksmodul för att få ut snyggt paketerad information till medlemmarna via både e-post och SMS. Skapa samlingspunkten för ert arrangemang där ni hanterar anmälningar och deltagaravgifter samt gör utskick till era deltagare. Samla in medlemsavgifter med Swish, betalkort och fakturor på ett och samma ställe.

Pris - Studentkår

Vi förstår vikten av att ha förutsägbara kostnader och vår prisplan är därför enkel och transparent. Ni väljer själva tillvalsmoduler utifrån er organisations behov av funktionalitet.

Alla priser inklusive moms

Mer info

Att implementera ett medlemssystem som möter er organisations unika behov är en stor uppgift, men ni är inte ensamma. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa organisationer att navigera i denna process och guidar er genom varje steg.

Under vårt första möte online ger vi er en översiktlig introduktion till våra systemfunktioner och visar hur eBas kan stödja er verksamhet. Ni får också tillgång till vårt demosystem, så att ni själva kan prova och utforska funktionerna i praktiken.